Tratamente Botox

botox tratamenteRezultate imediate şi eficiente? Cu siguranţă ne gândim la acelaşi produs şi anume: botoxul. Dacă vă doriţi o schimbare radicală şi de durată vă aşteptăm la clinica de cosmetică Symbeauty din Cluj-Napoca, unde specialiştii noştri vă vor reda zâmbetul radiant de altădată. Eliminarea ridurilor, a pliurilor inestetice de pe gât, reducerea transpiraţiei, toate acestea sunt rezultatele oferite de tratamente botox. Cu siguranţă aceste efecte benefice vă vor reda încrederea şi dorinţa de a rămâne mereu tânără şi frumoasă.
Pentru un viitor in care sa zambiti cu aceeasi prospetime celor dragi, programati-va la clinica Symbeauty Cluj pentru un tratament cu botox, dozat de specialistii nostri dupa analizarea atenta a tenului dumneavoastra. Recomandabil este sa repetati tratamentele cu botox o data sau de doua ori pe an, pentru a pastra un aspect constant al pielii. Ca orice alt tip de interventie medicala, tratamentul ridurilor este cu atat mai eficient cu cat se practica regulat. Dupa tratamentul cu botox ridurile dispar într-un mod eficient, sigur şi rapid.  Această substanţă este folosita de peste 15 ani de milioane de persoane din întreaga lume. Chiar dacă este produsă de periculoasa bacterie Clostridium botulinum, la dilutii mari este inofensivă pentru organism. Actionează local prin relaxarea muschilor, blocand transmiterea impulsului nervos către aceştia.

Este singura substanta cu efect de lifting garantat pentru etajul superior al feţei (frunte, sprancene, ochi) şi pentru pliurile de la nivelul gâtului. Efectele botoxului impotriva ridurilor sunt asadar numai pozitive cu exceptia, desigur, a faptului ca nu sunt definitive. Cu rabdare insa si putin efort din partea dumneavoastra, tratamentul cosmetic cu botox va dovedi fara indoiala ca a meritat cu prisosinta sa investiti in el.

Apeland cu increderea la profesionalismul specialistilor in domeniu, veti fi pe deplin multumita de aceste rezultate oferite prin tratamente botox.