Tratament cosmetic riduri

Tratament RiduriGratie numeroaselor progrese din cosmetica ridurilor, accesibile acum pe scara larga si in tara noastra, varsta femeilor devine tot mai greu de ghicit, iar infatisarea lor – constanta, echilibrata, sanatoasa. Cu nimic mai prejos decat ceea ce se ofera in alte orase europene, un tratament cosmetic riduri in Cluj Napoca beneficiaza de aportul unor specialisti experimentati, la curent cu cele mai recente inovatii din domeniu. Inca de la aparitia primelor linii de expresie la colturile ochilor, gurii, intre sprancene sau pe frunte, este indicat sa recurgeti la un tratament cosmetic pentru riduri.

Medicul specialist va va recomanda exact produsul sau procedura adecvata, in functie de gradul de afectare al pielii. Daca, de exemplu, ridurile sunt mai profunde, este cazul sa efectuati tratament cu injectii botox. Din 1980,de cand a fost prima data folosit, botoxul s-a transformat intr-un adevarat remediu anti rid. Procedura este extrem de simpla: se injecteaza o anumita cantitate de substanta intr-o anumita zona a fetei pentru a opri impulsurile nervoase transmise de la nervi catre musculatura faciala; astfel muschii se relaxeaza si pielea ramane neteda.

Centrul de estetica si intretinere Symbeauty Cluj Napoca, va asteapta pentru o consultatie in legatura cu un  tratament pentru riduri efectuat de medici specialisti. In dozaje si aplicari personalizate, cosmeticele sau botoxul pentru riduri actioneaza direct, eficient, fara efecte secundare. Estomparea ridurilor in urma acestui tratament cosmetic riduri se va produce rapid, iar dumneavoastra puteti infrunta trecerea anilor cu fruntea sus si zambetul pe buze.