Ridurile si pielea

ridurile si pieleaNu numai varsta, ci si lipsa somnului, a vitaminelor sau hidratarii, fumatul, stresul, expunerea la radiatii ultraviolete,  insuficienta ingrijire zilnica duc la aparitia ridurilor. In cazul oricarei femei, chipul lasa prima si cea mai puternica impresie, de aceea o piele cu riduri constituie o problema cu care cele mai multe dintre noi nu ne putem obisnui. Odata ce ati atins varsta de treizeci de ani, este recomandabil sa folositi, cosmetice  pentru riduri. Pierzandu-si capacitatea de regenerare celulara,  tot mai agresata de stresul zilnic si de factorii daunatori de mediu, pielea isi pierde treptat elasticitatea, devine terna, lipsita de stralucire. Putem spune asadar ca ridurile si pielea nu sunt deloc prietenoase cu aspectul nostru exterior.

Pentru cei pregătiţi să spună nu îmbătrânirii şi să nu o accepte ca pe un proces inevitabil, noi avem soluţia. Clinica de cosmetică Symbeauty din Cluj-Napoca, vă aşteaptă pentru o consultaţie în legătură cu un tratament pentru riduri efectuat de către medici specialişti, consultatie care va stabili procedura sau procedurile cele mai potrivite problemelor dumneavoastra. Tot aici veti gasi in exclusivitate produse dermatocosmetice personalizate care actioneaza eficient impotriva  ridurilor. Acestea se bazeaza pe ingrediente certificate, aflate in concentratie optima  care reduc semnificativ ridurile, cresc elasticitatea pielii si stimuleaza sinteza de colagen. Ce mai aşteptaţi?

Păşiţi cu încredere alături de noi în această lume a schimbărilor, unde cosmetica medicală vă va transforma într-o nouă persoană. Ridurile si pielea nu vor mai fi tinta privirilor dumneavostre zilnice, transformarea fiind una benefica si cu un aspect deosebit de placut.