Rezultate tratament riduri

rezultate pentru tratament riduriDe la o anumita varsta, frumusetea unei femei nu mai constituie doar norocul zestrei genetice, ci reprezinta exact efortul pe care aceasta l-a investit in estetica si intretinere. Practicat cu regularitate peste varsta de 30 de ani, sub supraveghere profesionista, in saloane specializate si cu produse de calitate, tratamentul cosmetic al ridurilor stopeaza vizibil avansarea semnelor imbatranirii pe chipul dumneavoastra. Aceste rezultate tratamente pentru riduri sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, in functie de procedura aleasa, astfel incat veti avea motivatia necesara pentru a reveni in vederea completarii tratamentului si, ulterior pentru sedinte de intretinere.

Clinica de estetica si intretinere Symbeauty Cluj Napoca va ofera intr-o ambianta relaxata si destinsa sedinte de tratament cu laser al ridurilor. Daca decideti sa ne vizitati din timp, inainte ca ridurile sa devina profunde, veti obtine rezultate tratament riduri mai mult decat satisfacatoare. Activitatea celulara este stimulata, ca si circulatia capilara, iar productia de colagen din straturile profunde ale pielii se imbunatateste, redand pielii aspectul neted si elastic. Poluarea accentuata, stresul, expunerea la radiatii ultraviolete  accelereaza aparitia si extinderea ridurilor. Din fericire, pentru a avea rezultate tratament riduri, progresele din cosmetica medicala va stau cu totul la indemana.

Luati decizia de a investi in eliminarea ridurilor si vizitati clinica de cosmetica profesionala Symbeauty Cluj-Napoca, unde o echipa de specialisti va stabili impreuna cu dumneavoastra tratamentul cel mai potrivit necesitatilor individuale ale tenului , astfel incat rezultatul final va cuprinde, pe langa estomparea liniilor de expresie, cresterea elasticitatii pielii, ameliorarea semnificativa  a texturii cutanate si asfel, imbunatatirea aspectului general al tenului dumneavoastra.