Efecte botox riduri

efecte botox riduriRezultate imediate şi eficiente? Cu siguranţă ne gândim la acelaşi produs şi anume: botoxul. Dacă vă doriţi o schimbare radicală şi de durată vă aşteptăm la clinica de cosmetică Symbeauty din Cluj-Napoca, unde specialiştii noştri vă vor reda zâmbetul radiant de altădată, prin beneficiile unor efecte botox riduri de durata. Eliminarea ridurilor, a pliurilor inestetice de pe gât, reducerea transpiraţiei, toate acestea sunt rezultatele oferite de tratamentele cu botox. Cu siguranţă aceste efecte botox riduri benefice vă vor reda încrederea şi dorinţa de a rămâne mereu tânără şi frumoasă.

Programati-va la clinica de estetica Symbeauty Cluj Napoca pentru a beneficia de tratamentul de eliminare a ridurilor cu botox. Pe langa utilizarile sale asupra ridurilor, botoxul functioneaza de asemenea si impotriva transpiratiei in exces, problema ce-si va gasi astfel o solutionare rapida si naturala. Medicul dermatolog va stabili in functie de particularitatile individuale dozajul si modul de aplicare a injectiilor pentru riduri cu botox, iar efectele secundare sunt practic inexistente.

Tratamentele cu  injecţii botox pentru riduri au rezultate eficiente, sigure şi imediate. Astfel ridurile de expresie vor fi de domeniul trecutului, iar chipul dumneavoastră va deveni mult mai tânar şi mai atractiv. Acest  tratament cosmetic reprezintă o cale de mijloc, avantajoasă, între cremele anti rid şi intervenţiile chirurgicale. Scăpând de imperfecţiunile feţei şi de transpiraţiile în exces, veţi recurge din nou şi din nou la tratamentele cu botox, la fel cum apelaţi la cel mai bun prieten al dumneavoastră.